Bantmag

NAYTRONIX
RÖP EKİN SANAÇ
BANT MAG. KASIM’DA İSTANBUL’A YAYILACAK TURN UP THE NIGHT BY MILLER KONSERLERİ KAPSAMINDA, TUNE YARDS’DAN TANIDIĞIMIZ NATE BRENNER’İN SOLO PROJESİ NAYTRONIX’İ ARKAODA’DA AĞIRLIYOR. NATE’E SIRADAN BİRKAÇ SORU SORDUK.

Küçükken nelerle ilgileniyordun? 
Müzikle oldukça ilgiliydim. Lisede Koala isimli bir grubum vardı ve ona çok vakit ayırırdım. Annemlerin evinin bodrum katında çalışır ve Led Zeppelin cover’ları çalardık. Müziğin yanısıra, arkadaşlarımla kısa filmler çekerdik. Genellikle kurt adamlar ve komik dans sahneleri içeren soyut komedi filmleriydi bunlar. Kostümler giyer, sokaklarda kendimizi gülünç durumlara sokardık. Bazı şeyler asla değişmiyor.


Hayatta en sevdiğin şarkı sözü yazarı kim?
Sly Stone.


En son yaptığın en iyi keşif nedir? Her şey olabilir…
Çok saçma tınlayacak ama kız arkadaşım bana Excel’de çalışmakla ilgili birkaç numara gösterdi. Turne bütçemizi düzene koymak için yolda bir şeylere kafa patlatıyordum. Renklerle kodlamaya ve bir yerde bir güncelleme yapınca diğer sayfalarda da aynı hesabu yapan formüller uygulamaya bayılıyorum.


Şimdiye kadar aldığın en iyi doğumgünü hediyesi neydi?
Babam 14. yaş günümde bana bir kontrbas almıştı. Şu an düşününce inanılmaz bir hediye. Ama o zaman hiç istememiştim bile. Zamanla ders almaya başladım ve hayatım değişti.


Monopoly mi? Trivial Pursuit mi?
Trivial Pursuit!


Nirvana mı? The Smiths mi?
Nirvana!

 

Naytronix 11 Kasım’da arkaoda’da çalıyor. Aynı gece çalacak diğer isimler Josephine Foster, DJ Fitz ve TSU!.