Bantmag

all originals represent:
Nicki Minaj, Jeremy Scott, Derrick Rose, Big Sean ve 2NE1 adidas Originals için bir araya geldi.

adidas Originals’ın “adidas is all in” marka kampanyasının devamı niteliğindeki yeni kampanyası “all originals represent”, adidas’ın ünlü marka elçilerini bir araya getiren reklam filmi ile başladı. Film, R&Byıldızı Nicki Minaj, modanın dahi çocuğu Jeremy Scott, NBA’in En Değerli Oyuncusu Derrick Rose, hip hop şarkıcısı Big Sean ve Koreli pop fenomeni 2NE1’ı ve’ bir araya getirdi. “all originals represent” marka kampanyası, adidas Originals tutkunlarını, arkadaşlarıyla birlikte orijinalliği temsil etmeye davet ediyor.

 

Mart 2011’de lanse edilen ‘’adidas is all in’’ marka kampanyasını, 2012’de Koşu ve CLIMACOOL® teknolojisine odaklanarak sürdüren adidas, tüketicilerini kampanyanın hayata geçmesinde aktif bir rol almaya, motivasyonlarını ve ilham kaynaklarını paylaşmaya çağırarak yeni bir adım daha atıyor. adidas, 2012 Sonbahar/Kış sezonunda meraklılarını, arkadaşlarıyla birlikte yeni reklam filmi ve adidas.com/originals adresi üzerinden tutkularını, kişiliklerini ve stillerini paylaşma olanağı sağlayan “all originals represent” marka kampanyası ile kucaklıyor. 

 

Kampanya kapsamında 6 Ekim’de düzenlenecek parti ile adidas Originals bir kez daha İstanbul’daki tutkunlarını eğlendirmeye hazırlanıyor. Hasköy İplik Fabrikası’nda 14.00 – 23.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek partide ünlü prodüktör ve DJ Mark Ronson ile Avustralyalı şarkıcı ve söz yazarı Sam Sparro sahne alacak. Multitap, Solardip ve Sapan gibi lokal grupların da yer alacağı partide müzik, moda, sanat, tasarım ve sokağa dair birçok renkli etkinlik gerçekleştirilecek. Daha detaylı bilgi için; http://www.facebook.com/adidasoriginals