Bantmag

SERHAT KILIÇ

 

*Bazı tiplerin enerjisi bir bedene fazladır. Bu enerji, rahatlıkla üç beş farklı insana dağılabilir. O üç beş farklı insan, şu an göründüklerinden çok daha enerjik insanlar olabilirler örneğin bu sayede... Şöyle söyleyeyim, Serhat'la 17 farklı durgun insan, hiperaktivite fazlasından hastaneye kaldırılacak duruma gelebilirdi.

 

*Serhat'ın gerçekten de hiç bitmeyen bir enerjisi var. Ne susmak bilir, ne de mimik yapmadan durabilir... Ne kadar delirtici bir şey olduğunu az çok tahmin ediyorsunuzdur herhalde. Bir de kendisiyle aynı odada çalışmak zorunda kalmayı deneyin...

 

*Koca sete o kadar sığamıyor ki, ortak kulislerin küçük olanını çaldı. Bizde spor heberlerini sunduğu için de kapısına Spor Heber Müdürü yazmış odanın. İçeride takılıyor. Sigara filan içiyor o odada. Her türlü özgürlüğü var. Yemeğini orada yiyor. Bizi de o odada ağırlıyor. Bir tane küçük kanepe var, kırmızı. Orada muhabbet filan ediyoruz kendisiyle. Arada sete gelip heber okuyor, konuk oynayacaksa onu oynuyor. Mutlu.

 

*Aynı zamanda da senelerce radyoculuk yapmış, tiyatro sahnesinde bir yaratık gibi. Son oyununda dört farklı karakter oynuyor bir buçuk saatte.

 

*Bir de şöyle söyleyebilirim, bazen düşününce, Serhat kutup ikliminde daha rahat edermiş gibi geliyor. Zira klimayı o kadar açtırıyor ki, bir keresinde stüdyoda rüzgâr estiğini gördüm. Yardımcı yönetmen atkıyla oturuyordu yahu, öylesi de vicdansız biri.